Gastenboek van KimKookt

Schrijf je iets leuks voor mij?

Website 10. jan, 2017

Kim

Hoi Sylvia,Nou super dankjewel! Leuk om weer iets van je te horen en ook nog alleen maar positief 🤗. Succes met je nieuwe Paleo start en geniet van mijn lekkere recepten!
Dikke knuf

10. jan, 2017

Sylvia van de Ven

Hoi Kim,ik heb je gevonden via Facebook van Mike, leuk om jullie beide weer eens te zien. Je ben echt niets veranderd ;) en wat heb je een mooi gezin. Wat een mooie en duidelijke website heb je. Ik ben al vaker opzoek gegaan naar paleo en heb daar digitale boeken van.
Maar dat wilde niet echt lukken. Maar met jou site ga ik toch maar weer eens starten. Duidelijk met lekkere recepten. wat je schrijft zo herkenbaar het moe zijn. Ik ben wel iets ouder haha maar ben er ook helemaal klaar mee! Super dat je dit bent gaan doen
en dat je dit wilt delen, echt knap! Groetjes

Website 10. mrt, 2016

Kim

Beste Sandra,Nee integendeel, je kunt zeker Paleo eten met het geven van borstvoeding. Juist omdat in Paleo voeding geen chemische toevoegingen zitten, geen E-nummers bijvoorbeeld. Het is juist veel gezonder dan gewone voeding. Dus ook goed voor de kleine. Ik zou wel geen
hennepzaad of henneppoeder gebruiken, ivm met de groei van de hersenen.

10. mrt, 2016

Sandra

Hoi Kim. Via mijn vader bij jou gekomen, ik vind je verhaal erg interessant en ben ermee aan het spelen om het te gaan proberen. Ik geef alleen nog borstvoeding op dit moment, is dat een probleem denk je? Groetjes Sandra.

24. aug, 2015

Kim

Hoi Eunice ,Super bedankt voor het eerste berichtje op mijn site!

24. aug, 2015

Eunice

Echt heel leuk en interessant Kim om te lezen en te weten waar je mee bezig bent!